Ga naar de inhoud

Over ons

WHAT

De enige veiligheidsschoen voor vrouwen;

HOW

die niet alleen veilig, maar ook representatief is;

WHO

voor vrouwen in hogere functies zoals projectleider en inkoopmanager;

WHERE

in de technische of bouw gerelateerde sectoren;

WHY

omdat er op dit moment geen representatieve veiligheidsschoenen voor vrouwen zijn;

WHEN

in een tijd waarin steeds meer vrouwen in de techniekbranche werken.

CORÈS is onze merknaam. Het is een Nederlands merk dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van compromisloze veiligheidsschoenen voor vrouwen. CORÈS staat voor Comfortable, Representative en Safety. De O moet de circulaire economie vertegenwoordigen. Hierbij speelt duurzaamheid ook een grote rol. Onze visie is om het merk voor vrouwen te zijn in de techniek. Met als doel vrouwen te laten stralen en representatieve veiligheidsschoen te kunnen aanbieden, waardoor vrouwen zich zekerder en prettiger voelen in de mannenwereld. 

Representativiteit

Een van de redenen waarom CORÈS begonnen is. Het ontwikkelen van een representatieve veiligheidsschoen voor vrouwen die vaak moeten switch tussen kantoor en productievloer. Representativiteit maakt de cirkel rondt en bundelt alle kernwaarden van CORÈS. Wij vinden het belangrijk dan vrouwen zich zeker voelen in de technische ‘mannenwereld’. Representatief voor de dag komen geeft zelfvertrouwen, straalt professionaliteit uit en met de schoen van CORÈS ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Professioneel

CORÈS is een professionele organisatie waarbij onze klanten mogen verwachten dat wij ons vak verstaan en hoogwaardige veiligheidsschoenen leveren. Veiligheid stellen wij boven alles. Wij zorgen ervoor dat jouw schoen aan alle veiligheidseisen voldoet. 

Vertrouwen

Vertrouwen is voor ons enerzijds je goed voelen en vertrouwen hebben in jezelf, anderzijds vindt CORÈS het heel belangrijk dat onze klant ons vertrouwt. Zonder vertrouwen kun je niet bouwen aan een vruchtbare relatie. Betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid spelen hierin een grote rol. Onze klanten kunnen niet alleen op ons product vertrouwen, maar ook op het bedrijf achter het product. We zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Nemen onze verantwoordelijk op het gebied van veiligheid en zijn een betrouwbare partner. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij CORÈS hoog in het vaandel. Zo worden al onze schoenen gemaakt in Nederland. Zodat we de ecologische voetafdruk van de consument zo klein mogelijk houden. Daarnaast kijkt CORÈS of de materialen die in de schoen gebruikt worden van gerecycled materiaal zijn of later nog gerecycled kunnen worden.